22 Ocak 2008 Salı

SOBEEEE

Merhaba
Biliyorum bu aralar hep uzun uzun aralar veriyorum, işyerindeki işler yoluna girdi inşallah en kısa zamanda tekrar bloguma zaman ayırmaya çalışacağım. Bugünlerde de kuzenimin düğünü için hazırlıklar yapıyoruz, nasipse Şubatın ilk günleri İstanbul a uçacağım yaklaşık 15-20 gün yine ara vermek zorunda kalacağım o nedenle bari gecikmiş sobelerime cevap vereyim diye düşündüm.

İlk sobem canım Banu tarafındandı.İşte cevaplarım;

ISIM VEYA LAKABINIZ: Adım Nagehan, lakabıma gelince Nagiş ve karakız.
DOGUM YERINIZ: Erzurum
HOBILERINIZ: Valla eskiden bir sürü hobim vardı da evlenip çocuk sahibi olunca bunları şimdilik bir rafa kaldırdım, şimdilerde en büyük hobim blogum oldu.
EN DEGERLI ÜÇ SEYINIZ: Çocuğum, ailem, sağlığım
OLMAZSA OLMAZ DEDIGINIZ SEY: Sağlık, mutluluk ve huzur
İDEALINIZ: Evladımı vatana, millete ve dinimize hayırlı bir evlat olarak yetiştirebilmek.
ETKILENDIGINIZ BIR KITAP: Okuduğum her kitabın bazı bölümlerinden etkilenmişimdir. Ama açıkcası bir ara Peyami Safa nın romanlarını çok okurdum ve çok etkilenirdim.
EN SEVDIGINIZ SARKI: Ben daha çok Türk Sanat Müziği parçalarını dinlerim çünkü ruhumu dinlendiriyor. Çocukluğumdan beri bizim ve amcalarımın evinde hep Tsm dinlenir ve ben en çok "Damarımda Kanımsın " şarkısını severim.
GITMEK ISTEDIGINIZ YER: Çok klasik gelecek ama Hacca gitmeyi çok istiyorum. Meksika yı görmek istiyorum. Türkiye için de ise Nemrutu görmek en büyük arzum diyebilirim.
EN YAKIN ÜC BLOG ARKADASINIZ: İşte en zor soru bu. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan hemen hergün uğrayıp halımı hatrımı soran veya sormasada onun kalbinde bir yerim olduğunu bildiğim bazı arkadaşlarım var tabiki. Ben eminim bu cevabı okuyunca onlar kendini mutlaka anlar.
UNUTAMADIGINIZ BIR ANI: Hangi birini anlatsam o kadar çok anım var ki. Yalnız unutamadığım ve her zaman aklıma geldiğinde gözlerimin dolduğu anım sezeryandan çıktığım zamandır. Çıktığımda baş ucumda abimi, erkek kardeşimi, amca oğlunu ve kızlarını görünce çok mutlu olmuştum ve sevinçden ağlamıştım.
BURCUNUZ: Akrep
ILGILENDIGINIZ SPOR DALI, YOKSA TUTTUGUNUZ TAKIM: Çok şükür Galatasaraylıyım. Eskiden fanatikdim asla Cimbom maçlarını izleyemezdim kalbim güm güm atardı ama şimdilerde bir tane futbolcu adı bile bilmiyorum.
IDEAL BIR KADIN NASIL OLMALI: Hanımefendi, cesur, temiz titiz, güleryüzlü, neşeli, bakımlı olmalı.
IDEAL BIR ERKEK NASIL OLMALI: Saygılı ve ilgili olmalı. Yuvası için yapabildiğinin en iyisini yapma yüreği taşımalı. Temiz ve bakımlı olmalı.
TEKNOLOJININ GELISMESI OLUMLU MU OLUMSUZ MU: Kötüye kullananlar olmasa çok iyide...
ICAT EDILMESEYDI NE YAPARDIM BILMIYORUM DEDIGINIZ ŞEY: Elektrik ve çocuk bezleri (benim gibi çalışan bayanların bez yıkaması ne kadar zor olurdu düşünmek bile istemiyorum.)
INSANLARIN SÖZLERINE MI YOKSA GÖZLERINE MI INANMALI: Bu zamanda ne gözlere ne sözlere inanmalı.Davranışları insanın aynası oldu artık.
HAYATTAKI SEVINC KAYNAGINIZ: Oğlum, ailem ve sevdiklerim.
HAYATTAKI EN BÜYÜK KORKUNUZ: Sevdiklerimi kaybetmek.
MANTIK EVLILIGIMI YOKSA ASK EVLILIGIMI: Mantıklı aşk evliliği.
EN SEVDIGINIZ YEMEK: En sevdiğim yemek diye bir yemek yok açıkcası herşey yerim ben.
Ama patlıcan kızartmaya bayılırım.
EN SEVMEDIGINIZ YEMEK: Ben çubuk makarnadan nefret ederim çocukluğumdan beri hiç sevmem. Birde pırasa yemem.
BLOG SAHIBI ILE ILGILI DÜSÜNCELERINIZ: Banucum; bugüne kadar tanıdığım en matrak ve en içten arkadaşlarımdan biri diyebilirim. Blog aleminde böyle samimi bir insan zor bulunur. Onu hiç görmesem de sesini duymasam da gerçekden çok seviyorum. Allah onu tatlı kızına ve ailesine bağışlasın.....

1 yorum:

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Blogcuyada yazdım burayada yazayım tekrar dedim.Sen içinden geçenleri yaz canım ki paylaşalım.Bende seni merak etmemiş olurum hem.Yemeğin nefis olmuş bende çok severimde evde kimse yemiyor.Yakın olsakda beraber yesek keşke.Ellerine sağlık Negehancığım harika olmuş öpt...